Medicul cardiolog Vasile Rădulescu din Bucureşti reclamă, miercuri, că există grupuri de Facebook care vând certificate verzi. ”Mi se pare absolut incredibil să-ţi faci business din aşa ceva”, a transmis medicul, precizând că Poliţia Română a primit deja informaţiile şi a demarat o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Există nişte grupuri pe Facebook care vând certificate Covid. Mi se pare absolut incredibil să-ţi faci business din aşa ceva. Vă anunţ că Poliţia Română a primit deja informaţiile şi va acţiona repede”, a scris, miercuri, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu.  

”Cum vă puteţi lua un certificat, ştiind că aveţi o hârtie şi ZERO protecţie în faţa bolii? Câtă inconştienţă e asta?”, a adăugat medicul.  

”Idem cu cei vaccinaţi la chiuvetă, başca figurând şi vaccinaţi în sistem! Dacă vedeţi moarte pe lângă voi şi vreţi vaccin, cum procedaţi? Vă autodenunţaţi? Avem nevoie de responsabilitate, respectarea regulilor, încrederea în ştiinţă. Altfel suntem pe o pistă imorală, ilegală, cu riscuri multiple”, a adăugat medicul.  

Poliţia Română a deschis mai multe anchete vizând eliberarea de certificate false de vaccinare sau aşa-numita ”vaccinare la chiuvetă”.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.