Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni despre modificările la legea pensiilor speciale că astăzi se vor depune amendamentele în Parlament şi că acum se aranjează, specialiştii din cadrul Ministerului Muncii cu specialiştii din cadrul Comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, pe tehnică legislativă. Despre pragul de impozitare pentru pensiile speciale, el a precizat că va fi în jur de 30%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi se vor depune amendamentele în Parlament, acum se aranjează, specialiştii din cadrul Ministerului Muncii cu specialiştii din cadrul comisiei pentru muncă din Camera Deputaţilor, cred că în jumătate de oră le termină. Am fost şi la Parlament să discutăm cu comisia tehnică, pe tehnică legislativă. Cred că în următoarele ore le veţi vedea depuse”, a anunţat ministrul Muncii.

Întrebat dacă pragul va fi mai mare de 15%, ministrul a spus: ”Haideţi să vedem aranjarea. Va fi publică într-o jumătate de oră, o oră. Lasaţi-i să le aranjeze pe tehnică legislativă. Spre 30% ( impozitul, nr). Exact despre acest prag şi despre condiţionalităţi se discută acum”, a afirmat Budăi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.