Premierul Marcel Ciolacu afirmă miercuri că România ajută Republica Elenă şi pe prietenii noştri eleni în aceste momente dificile. Încă 40 de pompieri români au plecat în această dimineaţă să protejeze oamenii aflaţi în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”România ajută Republica Elenă şi pe prietenii noştri eleni în aceste momente dificile. Încă 40 de pompieri români au plecat în această dimineaţă să protejeze oamenii aflaţi în pericol şi să sprijine efortul autorităţilor elene de limitare a răspândirii incendiilor de vegetaţie”, transmite premierul într-o postare pe Facebook.

Potrivit şefului Executivului, pompierii se alătură celor 40 de colegi ai lor aflaţi deja în misiune, salvatori curajoşi şi profesionişti care ne fac mândri de intervenţiile lor.

”Mult succes în misiune dragii noştri salvatori! Vă aşteptăm să vă întoarceţi sănătoşi şi bine acasă!”, spune Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a convocat marţi seară, în sistem hibrid, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), pentru a aproba suplimentarea modulului de intervenţie specializat din România, care să ajute la stingerea incendiilor de pădure din Grecia, anunţă Executivul.

Încă 40 de specialişti din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi unităţilor subordonate vor pleca spre Grecia şi se vor alătura contingentului format din 40 de pompieri salvatori care sunt deja prepozitionaţi în zona afectată de incendii de pădure.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.