Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despre greva poştaşilor, că în cazul în care, doamne fereşte, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşta Română, crede că directorul Poştei va pleca. El a precizat că a avut o discuţie pe această temă şi le-a transmis şi ministrului Cercetării şi directorului Poştei să rezolve situaţia cât mai rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a afirmat după şedinţa conducerii PSD că a avut o discuţie privind greva poştaşilor cu directorul companiei Poşta Română, în care i-a cerut să rezolve situaţia rapid. 

”Am avut o discuţie cu domnul ministru ( al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, nr) şi aseară, am avut o discuţie şi cu directorul ( Poştei Române, nr). Eu le-am spus să rezolve problema cât se poate de rapid”, a afirmat Ciolacu. 

”În cazul în care, Doamne fereşte!, nu ajung pensiile la destinaţie din cauza unei greve la Poşţta Română, cred că domnul director va pleca”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre greva poştaşilor.

Angajaţi ai Poştei Române - aflaţi de luni în grevă generală din cauza salariilor mici - transmit individual scrisori către liderii coaliţiei de guvernare Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă prin care anunţă că au un salariu lunar de 2100 de lei net şi menţionează că le-a ajuns cuţitul la os. În scrisoare mai arată că angajaţii Poştei sunt săracii României şi lucrurile nu mai pot continua aşa.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.