Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că evenimentul din 10 august a fost gestionat ”greşit şi un pic hazardat”, iar PSD a plătit prin pierderea alegerilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, mircuri, cum se raportează la momentul 10 august şi a spus că este o anchetă a justiţiei care va da verdictul.

Întrebat cum consideră că a fost gestionat evenimentul, Ciolacu a spus: ”Evenimentul a fost gestionat greşit şi un pic hazardat”.

De asemenea, răspunzând unei întrebări referitoare la cine ar trebui să plătească pentru evenimentele respective, Ciolacu a afirmat: ”Am plătit, am pierdut alegerile. Plata pentru 10 august, PSD şi-a primit-o. Şi din cauza evenimentelor din 10 august PSD a pierdut alegerile”.

Aproape 800 de protestatari au depus plângeri penale împotriva jandarmilor, după violenţele de la mitingul diasporei din 10 august anul trecut. De asemenea, 160 de membri ai forţelor de ordine au reclamat şi ei că au fost agresaţi de demonstranţi.

Până acum au fost audiaţi peste 1.100 de martori şi sute de victime ale violenţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.