Spitalul Judeţean Sibiu va fi condus şi în următoarele luni de către medicul militar Constantin Vlase, acesta fiind secondat de către directorul medical Călin Remus Cipăian. Judeţul Sibiu are, marţi, o rată de infectare de 2,44 la mie, scăzând constant de la 9,06 cât a fost cel mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Domnul colonel Constantin Marinel Vlase a fost numit în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de 5 luni de la data numirii, respectiv 20.12.2020”, a transmis, marţi, consiliul Judeţean Sibiu, în subordinea căruia funcţionează unitatea medicală. 
 
De asemenea, Consiliul Judeţean Sibiu a precizat că medicul Călin Remus Cipăian, şef Secţie Medicală II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a fost numit în funcţia de director medical interimar, până la revocarea din funcţie, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii, respectiv 22.12.2020.
 
Medicul Constantin Vlase a preluat conducerea Spitalului Judeţean Sibiu în 20 noiembrie. 
 
Potrivit ultimelor date transmise de Prefectura Sibiu, în judeţ rata de infectare este de 2,44 la mie, scăzând constant de la 9,06 la mie cât a fost cel mai mult. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.