Zeci de pacienţi sunt internaţi cu gripă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, managerul unităţii precizând că a crescut şi numărul cazurilor de COVID.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat, marţi, că unitatea medicală se confruntă cu un val accelerat de viroze respiratorii, dar şi de cazuri de gripă.
 
În prezent, câteva zeci de pacienţi sunt internaţi cu gripă în spitalul ieşean.
 
"Spitalul lucrează la capacitate maximă. Terapia Intensivă este de asemenea solicitată, avem doar nouă locuri acolo. Observăm totodată o creştere importantă a numărului de pacienţi cu Covid. Avem un pacient care prezintă şi gripă şi Covid", a declarat medicul Florin Roşu.
 
El le recomandă oamenilor să nu uite de vaccinarea antigripală, să evite spaţiile aglomerate şi să se prezinte din timp la medicul specialist.
 
"Tratamentul să fie unul recomandat de cadre medicale, fără aşa-zisele leacuri băbeşti carem de cele mai multe orim fac mai mult rău decât bine", a adăugat Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.