Mai multe camere de la Tabăra Comorova din Neptun au fost închise temporar de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, până la remedierea deficienţelor, după ce au fost găsite nereguli în camere, saltelele fiind murdare, pereţi scorojiţi sau crăpaţi, urmând ca neregulile să fie îndreptate şi în camerele care acum erau ocupate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a declarat, joi, că echipa de permanenţă a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a primit o informare despre condiţiile de cazare din Tabăra Comorova din Neptun. 

"Constatările făcute au determinat comisarii să oprească camerele neocupate, să oblige administratorul să remedieze deficienţele inclusiv în cele ocupate şi să asigure eliminarea pericolelor", a afirmat Horia Constantinescu.

Astfel, comisarii au descoperit în camere saltele murdare, pereţii erau scorojiţi, tencuiala căzută în anumite zone, iar pereţii erau crăpaţi.

Echipa de control a lăsat o invitaţie pentru ca administratorul complexului să se prezinte la sediul CJPC Constanţa pentru întocmirea procesului verbal şi stabilirea sancţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.