Un magazin Mega Image din Sectorul 4 al Capitalei a fost amendat de către poliţiştii locali pentru depozitarea de gunoaie în spaţiul comun de la parterul unui bloc, aflat pe Bulevardul Giurgiului. Locatarii s-au plâns de mirosul insuportabil, de cantitatea tot mai mare de gunoaie, dar şi de existenţa gândacilor, iar reprezentanţii firmei au primit amenda maximă pentru abaterile constatate, respectiv trei mii de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 al Capitalei, luminatorul unui bloc de pe Bulevardul Giurgiului a fost transformat în depozit de deşeuri de către reprezentanţii unuia dintre marile lanţuri de supermarketuri. 

”Exasperaţi de mirosul insuportabil, de gândacii şi de cantitatea din ce în ce mai mare de gunoi, locatarii unui bloc situat pe bulevardul Giurgiului din Sectorul 4 au sesizat autorităţile de faptul că sănătatea lor este pusă în pericol de un comerciant care a transformat spaţiul comun de la parterului blocului în care îşi desfăşoară activitatea într-un focar de infecţie. Iar, în loc să menţină curăţenia, atât în zona căilor de acces ale locatarilor, pe care de altfel le-a blocat, cât şi în imediata apropiere a produselor pe care le comercializează, de-a lungului timpului, angajaţii magazinului alimentar au folosit luminatorul blocului pentru a depozita gunoiul. Deşeuri rezultate din urma constucţiilor, resturi menajere, aparate electrocasnice defecte, toate acestea au fost «colectate» chiar lângă ferestrele locatarilor în condiţii imposibil de suportat”, se arată în comunicat.

Pentru abaterile constatate, reprezentanţii magazinului au primit sancţiunea maximă prevăzută în astfel de cazuri, respectiv 3.000 de lei, şi au fost invitaţi, joi, la sediul Poliţiei Locale din sector cu documentele pentru vedificare.

În plus, s-a dispus curăţarea locului, în 48 de ore.

Surse din cadrul administraţiei locale au declarat, pentru News.ro, că este vorba despre unul dintre magazinele Mega Image din Sectorul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.