Ministerul Afacerilor Externe precizează, sâmbătă, în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, că potrivit informaţiilor furnizate de către autorităţile israeliene, unul dintre cetăţenii cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel, semnalat iniţial pe lista persoanelor dispărute, este ostatic în Fâşia Gaza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel şi menţin contactul cu autorităţile israeliene”, mai transmite MAE, în informarea de presă.
 
Ministerul Afacerilor Externe preciza, joi, că autorităţile israeliene au informat cu privire la dispariţia a încă unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel. Astfel, până în prezent, patru persoane cu cetăţenie israeliano-română au murit şi două sunt date dispărute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.