Lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente dispărute în Olt, i s-a făcut rău, duminică, în timpul audierii la DIICOT Craiova. Audierea va fi reluată la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de avocatul din oficiu al acestuia.

„A dat declaraţii, suntem în cursul declaraţiei. Nu pot să vă dau detalii, doar că şi-a recunoscut faptele. Are păreri de rău, probabil de aceea i s-a făcut rău. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut cu privire la faptele săvârşite. (...) Mi-a spus că azi-noapte aproape nu a dormit”, a declarat avocatul.

El a spus că nu s-a discutat despre alte posibile fapte.

„Traficul de persoane implica aceste dosare. Incriminarea a fost făcută pe trafic de persoane pentru că nu erau suficiente probe în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunii de omor. Erau probe că a săvârşit nişte fapte. Alte dosare nu erau, pentru că am văzut fişa de cazier judiciar şi are cazierul curat”, a mai explicat acesta.

Avocatul a precizat că nu poate da detalii fiind în curs cercetarea penală, dar că în curând, odată cu trimiterea în judecată, vor fi cunoscute toate detaliile.

„S-au dat detalii cu privire la modul de săvârşire a infracţiunilor”, a precizat el, menţionând că în mod cert va avea loc şi o reconstituire.

Acesta a explicat şi cum a ajuns să fie avocatul lui Gheorghe Dincă: „Eu am fost avocat înscris pe o listă de avocaţi de serviciu care prestăm activitate de asistenţă juridică obligatorie. La nivel de Barou Dolj se întocmeşte o listă cu avocaţi care prestează avocatură din oficiu şi în momentul în care suntem de serviciu suntem contactaţi. Eu am fost contactat la ora 3 şi jumătate alaltăieri noapte. Eu n-am ştiut în ce dosar”.

Gheorghe Dincă, reţinut în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Olt, a recunoscut că a ucis-o pe aceasta, precum şi pe adolescenta de 18 ani dispărută din aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.