Lucrări de asfaltare a carosabilului în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au început vineri şi vor dura o săptămână, iar din acest motiv traficul transfrontalier se va desfăşura cu dificultate, pe câte o singură bandă atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire. Pentru evitarea aglomeraţiei, reprezentaţii Gărzii de Coastă recomandă tranzitarea şi a celorlalte puncte din judeţ existente la graniţa cu Bulgaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“CNAIR a informat Garda de Coastă că începând de astăzi, 16.06.2017, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche se vor executa lucrări de asfaltare a părţii carosabile, timp de aproximativ o săptămână. Ca urmare a acestui fapt, traficul transfrontalier se va desfăşura cu dificultate, pe căte o singură bandă, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară”, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă recomandă participanţilor la trafic să tranziteze şi celelalte puncte existente la graniţa cu Bulgaria, pe raza judeţului Constanţa, şi anume Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov şi  Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă pentru evitarea apariţiei unor timpi de aşteptare.

Sursa citată menţionează că participanţii la traficul transfrontalier au la dispoziţie aplicaţia trafic online, dezvoltată de Poliţia de Frontieră Română, ce poate fi accesată pe pagina de internet a instituţiei, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

“Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.