Compania Loteria Română a anunţat că, începand de miercuri este suspendată temporar activitatea de comercializare a produselor loteristice, loz, loto, videoloterie şi pariuri mutuale, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începând de astăzi, agenţiile loto sunt închise”, arată un comunicat al companiei.

Pentru cei care au jucat deja pentru tragerile loto de joi, 19 martie 2020, compania face precizarea că aceste trageri vor avea loc în conformitate cu regulamentul de joc.

”Plata câştigurilor se va face exclusiv la agenţiile proprii casierie reşedinţă de judeţ, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul companiei www.loto.ro. De asemenea, la nivelul aparatului central se vor efectua plăţi de luni până joi în intervalul 8:30-14:00 şi vineri în intervalul 8:30-13:00, în conformitate cu plafoanele stabilite şi comunicate pe site-ul www.loto.ro, la rubrica Info Loto – Plata câştigurilor”, mai arată compania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.