Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin a anunţat că Loteria Română va lansa o serie de 1.000.000 de lozuri în campania TEAM Romania, iar 30% din sumele încasate vor fi constituite venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, fondurile urmând a fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Românii care vor să fie alături de sportivii ce ne vor reprezenta ţara la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris din acest an, pot fi parte a Team Romania. Compania Naţională Loteria Română va lansa o serie de 1.000.000 de lozuri în campania Team Romania, iar 30% din sumele încasate se constituie venit al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, iar fondurile vor fi utilizate exclusiv pentru a sprijini participarea echipelor naţionale ale României la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris. În cel mult trei săptămâni, veţi putea găsi lozurile "Team România". Fiecare loz are o valoare de 5 lei. Este un loz clasic, astfel încât, dacă s-ar vinde toată această serie de 1.000.000 de lozuri, către olimpicii noştri ar merge 16,6 milioane de lei”, a precizat Mihai Constantin, laa finalul şedinţei de marţi a Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.