Localităţile Otopeni, Măgurele, Corbeanca, Popeşti Leordeni, Dobroieşti, Mogoşoaia, din judeţul Ilfov, intră în carantină începând de sâmbătă, de la ora 22.00, pentru două săptămâni, în urma unui ordin emis de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Totodată, a fost emis ordinul pentru carantinarea celor şapte localităţi din judeţul Constanţa pentru care s-a propus această măsură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Ilfov, respectiv Constanţa, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sanănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparţinătoare Alunişu, Dumitrana, Măgurele, Pruni şi Vârteju, Corbeanca cu satele aparţinătoare Ostratu, Petreşti şi Tamaş, Popeşti Leordeni, Dobroieşti cu satele aparţinătoare Dobroeşti şi Fundeni , Mogoşoaia, din Judeţul Ilfov şi Lumina, Costineşti, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia, Valu lui Traian, Techirghiol, din Judeţul Constanţa", a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.
 
Carantina pentru localităţile din judeţul Ilfov intră în vigoare în 21 noiembrie, de la ora 22:00.
 
Carantina pentru localităţile din judeţul Constanţa intră în vigoare în 21 noiembrie, de la ora 20:00.
 
Şapte localităţi din judeţul Constanţa, printre care municipiul Medgidia, comunele Agigea, Costineşti, Mihail Kogălniceanu şi Techirghiol, erau propuse pentru carantinare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.