Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 94/2021 pentru modificarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, transmite Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Actul normativ are ca obiect de reglementare aprobarea ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.94/2021 prin care se propune prelungirea valabilităţii avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiţii deosebite până la data de 1 septembrie 2023, dată până la care angajatorii au obligaţia de a normaliza condiţiile de muncă. Totodată, este vizată reglementarea perioadei cuprinse între data de 1 septembrie 2021 şi data de 1 septembrie 2023, ca stagiu de cotizare pentru condiţii deosebite de muncă, precum şi stabilirea cotei de contribuţie datorată de angajatori.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.