Toţi pasagerii care erau la bordul aeronavei Airbus care a aterizat de urgenţă marţi dimineaţă pe Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti sunt în siguranţă în zona de tranzit a aeroportului şi urmeaza a fi transferaţi spre destinaţia lor finală marţi în jurul orei 16.00, au anunţat marţi reprezentanţii Air France KLM România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu privire la aterizarea de urgenţă a aeronavei Airbus A330, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, precizăm faptul că toţi pasagerii sunt în siguranţă în zona de tranzit a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi că urmează a fi transferaţi spre destinaţia lor finală în cursul acestei după-amieze. În acest sens, o aeronavă Boeing 747 va fi trimisă special pentru a prelua toţi pasagerii, aterizarea acesteia la Bucureşti fiind programată în jurul orei 15:00, urmând să decoleze spre destinaţia finală în jurul orei 16.00", au precizat reprezentanţii Air France KLM România.

O aeronavă Airbus A330 aparţinând companiei aeriene KLM, care zbura pe ruta Kuweit City – Amsterdam, a aterizat de urgenţă marţi pe aeroportul Henri Coandă, din cauza unor probleme tehnice, a anunţat marţi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). Aeronava - care are la bord 298 de pasageri - a aterizat în siguranţă la ora 07.55.

”Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparţinând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City – Amsterdam, a solicitat, la ora 07.39, aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, din motive tehnice – consum crescut de ulei la unul dintre motoare”, se arată într-un comunicat al CNAB.

Imediat după anunţ, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgenţă, conform procedurilor standard, potrivit sursei citate. Aeronava a aterizat în siguranţă, la ora 07.55.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.