Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, duminică, ”Hristos a Înviat” celor care sărbătoresc Paştele. ”Le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie şi linişte sufletească”, a scris şeful statului pe Facebook şi le-a urat ”La mulţi ani” celor care-şi serbează numele de Florii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tuturor celor care sărbătoresc astăzi Paştele, le doresc să întâmpine Învierea Domnului cu bucurie şi linişte sufletească. Cristos a Înviat! Un gând bun se îndreaptă şi spre cei care sărbătoresc în această zi Duminica Floriilor, alături de un călduros «La mulţi ani!» celor care îşi serbează onomastica”, a scris Klaus IOhannis, duminică dimineaţă, la pagina oficială de Facebook. 

Iohannis le-a transmis românilor ”Sărbători fericite” şi sâmbătă seara, de la Sibiu, unde a participat la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu. 

Şeful statului şi soţia ar putea participa şi duminică la slujbă, la aceeaşi biserică, aşa cum au făcut de fircare dată c

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.