Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu a fost audiată timp de aproximativ trei ore la Parchetul General, refuzând să dea declaraţii la ieşire. Potrivit avocatului său, Vasilescu ar fi fost audiată în legătură cu o autorizaţie de construire eliberată de Consiliul Local Craiova înainte ca ea să fie primar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olguţa Vasilescu a ajuns luni la Parchetul General după ora 11.30, fiind însoţită de avocatul ei. Ministrul nu a dorit să dea declaraţii, spunând că va vorbi după audieri, însă la final, după aproximativ trei ore petrecute în faţa procurorilor, Olguţa Vasilescu a ieşit pe altă parte, evitând jurnaliştii.

Avocatul său, Alexandru Chiciu, a spus că audierea a fost făcută într-un dosar referitor la o autorizaţie de construire eliberată în de Consiliul Local Craiova înainte ca Olguţa Vasilescu să fie primar al Craiovei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.