Omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fugit din ţară de peste şase ani şi urmărit internaţional, a declarat vineri, într-un interviu acordat postului B1 TV, că Sebastian Ghiţă i-a mărturisit că intrase într-un joc în care avea susţinerea totală a fostului adjunct al SRI, Florian Coldea. El spune că Ghiţă i-a explicat că îi pare rău de ce face, dar este captiv la SRI şi DNA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit acestuia, Sebastian Ghiţă i-a spus că a intrat într-un joc în care avea susţinerea lui Florian Coldea: „Ghiţă nu mă minţise, chiar avea susţinerea lui Coldea. Am văzut acea mână nevăzută care îl proteja, îl ghida. Ghiţă a fost dominat total, controlat, speriat de generalul Coldea", a spus el.

De asemenea, omul de afaceri susţine că Sebastian Ghiţia i-ar fi spus că a intrat în acest "joc" pentru că este captivul SRI şi DNA.

"Îmi pare rău de ce o să fac. Eu sunt captiv la SRI şi DNA. Poate voi scăpa, ori ajung la puşcărie sau la 3 metri sub pământ“, povesteşte Elan Schwartzenberg că i-ar fi spus Ghiţă.

Pe numele lui Sebastian Ghiţă există două mandate de arestare în lipsă şi are cinci dosare penale în România, iar în prezent se află în Serbia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.