ISU Dolj anunţă duminică noaptea că furtuna a produs pagube în judeţ, fiind mulţi copaci căzuţi şi locuinţe inundate. Mai multe acoperişuri au fost smulse în Craiova, iar un autoturism cu trei persoane în el a fost luat de ape.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, în urma furtunii mai mulţi copaci a căzut pe carosabil şi mai multe locuinţe au fost inundate, în com. Brădeşti, sat Răcarii de Jos, în oraşul Filiaşi. De asemenea, un stâlp a căzut în stradă în com. Breasta.

Furtuna a produs pagube şi la Spitalul nr 1 Craiova, unde mai multe panouri au căzut în curtea spitalului şi un copac a căzut în curtea SAJ Dolj.

În Craiova, pe Calea Severinului, un opac a căzut pe un rastel de butelii PECO OMV.

În Cartierul 1 Mai din Craiova, 10 acoperişuri au fost smulse de furtună iar în spatele parcului Nicolae Romanescu, un autoturism a fost luat de apă, cu trei persoane în el. La intervenţie participă un detaşament cu o autospeciala. Potrivit ISU, cele 3 persoane s-au autoevacuat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.