Preşedintele Klaus Iohannis le urează ”La mulţi ani!” tuturor celor care duminică îşi serbează onomastica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Duminica Floriilor marchează intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim, anticipând pătimirile şi jertfa Sa. Pentru creştinii ortodocşi începe Săptămâna Mare, o perioadă cu puternică încărcătură spirituală. Tuturor celor care îşi serbează astăzi ziua onomastică le urez «La mulţi ani!»”, scrie preşedintele pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis le-a transmis sâmbătă urări celor care şi-au sărbătorit onomastica de Sfântul Gheorghe.

”Cu prilejul sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, cel care a rămas în istoria Bisericii drept «purtător de biruinţă», transmit tuturor celor care îşi serbează astăzi ziua numelui un călduros «La mulţi ani!»”, a scrie sâmbătă Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Aproape 2,5 milioane de români îşi aniversează onomastica în weekend-ul 23-24 aprilie, cu ocazia Sărbătorii Sfântului Gheorghe şi a Floriilor Ortodoxe, potrivit datelor existente la nivelul Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din Ministerul Afacerilor Interne. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.