Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, nu a dorit să comenteze situaţia maşinii cu numere anti-PSD, dar a precizat că este un subiect urât şi că nu e normal ca o mamă “să vadă pe stradă obscenităţi în anul centenar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Permiteţi-mi să zic că nu prea pot să am o părere cu referire la acest subiect. Este un subiect mult prea urât şi spun acest lucru indiferent din ce partid aş face parte sau ce culoare politică aş avea. Nu cred că este normal ca o mamă să se plimbe pe stradă şi să vadă astfel de obsecenităţi, astăzi, în 2018, într-un an al centenarului”, a declarat Ioana Bran.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă, bilanţul instituţiei pe care o conduce după şase luni de la preluarea mandatului. 

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina cu numărul de înmatriculare ”M..EPSD” nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti preciza că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să deţină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere - personalizate şi oficiale.

Şoferul maşinii, Răzvan Ştefănescu, a anunţat, marţi, la ieşirea din sediul Poliţiei Rutiere că va depune plângere penală pentru că nu a fost lăsat să-şi ducă copilul într-un loc sigur, acesta însoţindu-l câteva ore la sediul Poliţiei Rutiere. Răzvan Ştefănescu a mai spus că nu a primit explicaţii plauzibile pentru reţinerea permisului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.