Secretarul dde stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale Cristian Vasilcoiu a anunţat că inspectorii de muncă au aplicat 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei, în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la staţiile de carburanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„874 de controale au fost efectuate de inspectorii de muncă în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naţionale de control la staţiile de carburanţi. Au fost acordate 634 de sancţiuni, dintre care 489 de avertismente şi 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei. Verificările continuă şi astăzi!”, a scris Cristian Vasilcoiu, duminică pe Facebook. 

ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei au început să facă, joi, mai multe controale la companiile petroliere care funcţionează în România, după ce benzinăriile din toată ţara au fost asaltate miercuri după-amiaza de şoferi, de teama creşterii preţurilor la carburanţi.

Astfel, şi Inspecţia Muncii a început o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă.

„Ca urmare a situaţiei înregistrate în unele benzinării, Inspecţia Muncii din subordinea Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale a demarat astăzi o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă”, a scris Marius Budăi, joi pe Facebook. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.