Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) vrea să reangajeze 450 de pompieri şi salvatori care sunt acum în rezervă, concursurile urmând să fie organizate din aprilie, în 30 de unităţi din Bucureşti şi 26 de judeţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, din 1 aprilie, IGSU scoate la concurs 450 de posturi vacante la nivel naţional, iar în cadrul procedurii sunt vizaţi exclusiv subofiţeri în rezervă care îndeplinesc condiţiile pentru rechemarea în activitate.

IGSU se adresează celor care au mai făcut parte din echipe de salvatori dedicaţi misiunilor de urgenţă şi care doresc să se pună, din nou, în slujba cetăţenilor, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Anunţurile de concurs vor fi publicate, începând cu 1 aprilie, de unităţile beneficiare, respectiv inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din 25 de judeţe - Alba, Bacău, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mureş, Neamţ, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea -, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă Ciolpani, Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani, Depozitul Şinca Veche şi Baza pentru Logistică.

Publicitatea anunţurilor de recrutare se va face de către unităţile nominalizate, pe paginile web oficiale ale acestora sau, după caz, la adresa www.igsu.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.