Meteorologii anunţă ger, în cea mai mare parte a ţării, până duminică, la ora 10.00. Temperaturile vor coborî frecvent sub minus 10 grade şi pot ajunge la minus 22 de grade Celsius, în zonele depresionare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit meteorologilor, pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor de 8 şi 9 februarie vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării.

”Temperaturile vor coborî frecvent sub -10 grade şi local, mai ales în nord-estul, centrul şi sudul ţării sub -15 grade (până în jurul a -22 de grade în zonele depresionare)”, au tranmsis meteorologii.

Potrivit acestora, în funcţie de condiţiile locale, se va forma gheţuş.

În Bucureşti, vremea va fi geroasă dimineaţa şi noaptea, iar temperatura minimă va fi de -12...-8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre -17…-15 grade.

”În după-amiaza zilei de sâmbătă (8 februarie), maxima termică se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat (viteze de 25…30 km/h)”, au mai transmis meteorologii.

Mai ales dimineaţa şi noaptea va fi gheţuş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.