Mai multe bucăţi de tencuială din faţada clădirii Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi s-au desprins şi au căzut marţi chiar în zona prin care intră studenţii şi cadrele didactice, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a petrecut marţi după-amiază la intrarea în corpul B al Universităţii Alexandru Ioan Cuza.
Mai multe bucăţi de tencuială s-au desprins de pe clădire, dar nicio persoană nu se afla în zonă la ora respectivă.
Rareş Obadă, cadru didactic universitar, a scris pe pagina sa de Facebook că a fost “mare noroc că nimeni nu a fost rănit“.
“Marţi, în intervalul orar 12:00-16:00, am seminare în sala B251 din corpul B al Universităţii. Mă întâlnesc cu două grupe de studenţi. Astăzi am avut programat un test de seminar şi au fost cu toţii prezenţi. În pauză, studenţii obişnuiesc să meargă în faţa corpului B pentru a se relaxa. Mare noroc că nu a fost nimeni rănit”, a scris Rareş Obadă.
El a revenit ulterior într-un comentariu la aceeaşi postare, precizând că este nevoie de “o intervenţie rapidă pentru a evita tragedii“.
Conducerea universităţii ieşene nu a făcut deocamdată nici o precizare legată de acest incident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.