Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a transmis că doi dintre pacienţii răniţi în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş" din Capitală au fost transferaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, fiind internaţi la Terapie Intensivă. Alţi doi pacienţi, care nu au arsuri şi sunt în stare stabilă, au fost duşi la spitalul ROL 2 de la Institutul "Ana Aslan".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri după-amiază, doi dintre pacienţii răniţi în incendiul de la Institutul "Matei Balş” din Capitală au fost transferaţi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "dr. Carol Davila” (SUUMC) din Bucureşti, iar alţi doi la Formaţiunea medicală de nivel ROL 2 de la Institutul "Ana Aslan” din Otopeni.

"Pacienţii transferaţi la SUUMC se află internaţi, în prezent, în Secţia Terapie Intensivă a spitalului, fiind în diferite etape de reevaluare medicală multidisciplinară, date fiind suspiciunile de diagnostice asociate bolii de bază (COVID 19) ca urmare a efectelor incendiului care a avut loc în această dimineaţă", a precizat MApN.

Conform sursei citate, pacienţii internaţi la Formaţiunea ROL 2 sunt în stare stabilă, fără arsuri, echilibraţi hemodinamic şi respirator.

MApN a menţionat că familiile celor patru pacienţi au fost anunţate despre starea acestora de sănătate şi sunt în contact cu echipele medicale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.