Un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, fiind vorba despre un poliţist de penitenciare care lucrează în sectorul administrativ

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La testele efectuate angajaţilor contacţi, a fost obţinut un singur nou rezultat pozitiv, cel al unui poliţist de penitenciare care şi-a exercitat atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ", a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, referitor la situaţia de la Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

De asemenea, primele rezultate ale testelor făcute în rândul deţinuţilor sunt negative. Se continuă procesul de testare, atât a cadrelor, cât şi a persoanelor private de libertate contacţi.

"Administraţia locului de deţinere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor", mai arată ANP.

Un angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, în 21 aprilie, el fiind testat după ce a avut o stare febrilă. Poliţistul de penitenciare se afla acasă din 13 aprilie, iar în timpul serviciului a purtat echipament de protecţie.

Al doilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2 în 23 aprilie. Poliţistul de penitenciare îşi exercita atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate, preciza ANP.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.