Un tânăr a fost adus în stare gravă la spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, cu arsuri pe 75% din suprafaţa corpului, după ce ar fi aruncat o petardă în apropierea unei canistre în care era combustibil. ncidentul a avut loc în cartierul ieşean Galata.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a aruncat petarda în zona în care se afla o canistră cu combustibil, recipientul luând imediat foc. El a încercat ulterior să intervină, în condiţiile în care acolo se aflau şi mai mulţi copii, dar a fost cuprins rapid de flăcări.
Bărbatul a suferit arsuri de gradele doi şi trei, pe treisferturi din suprafaţa corpului.
„Tânărul are arsuri pe aproximativ 75 la sută din suprafaţa corpului, de gradele al doilea şi al treilea, pe ambele membre inferioare, abdomen, torace şi la nivelul feţei. Au fost afectate inclusiv căile aeriene. A fost sedat şi intubat de echipa SMURD de Terapie Intensivă. Este în Unitatea de Primire a Urgenţelor şi va fi preluat de medicii de la Secţia de Chirurgie Plastică”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.