Un focar de COVID-19 se înregistrează la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi, unde un angajat şi şapte pacienţi au fost depistaţi pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DSP Iaşi, primul caz depistat la Institutul de Psihiatrie Socola a fost al unei infirmiere, după care a urmat un pacient care avea simptomatologie specifică bolii.

Ulterior, la testarea contacţilor direcţi au fost depistaţi încă şase pacienţi pozitivi. În zilele următoare se va relua testarea personalului şi a pacienţilor de la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi.

Până marţi, în judeţul Iaşi au fost confirmate 44.014 de persoane infectate cu COVID, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate 123 de cazuri.

Totodată, în judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat patru decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 973.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.