Bărbatul care a făcut infarct pe holurile Palatului de Justiţie din Iaşi a fost transferat de la Unitatea Primire Urgenţe din cadrul spitalului "Sfântul Spiridon" la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, după ce a suferit un al doilea stop cardiac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit medicilor ieşeni, investigaţiile au arătat că bărbatul a suferit un infarct în timp ce se afla în clădirea Palatului de Justiţie din Iaşi. Intervenţia rapidă a unui jandarm care asigura paza instituţiei, dar şi sosirea urgentă a unui echipaj medical i-au salvat viaţa.

După ce a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul spitalului "Sfântul Spiridon", bărbatul a făcut un al doilea stop cardiac, fiind de asemenea resuscitat.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu a declarat că pacientul a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, unde va fi supus unor noi investigaţii medicale.

"Sperăm să-şi revină din punct de vedere neurologic", a precizat medicul Diana Cimpoeşu.

Un bărbat de 57 de ani aflat pe holurile Palatului de Justiţie din Iaşi a făcut stop cardiac, marţi dimineaţă, fiind transportat de urgenţă la spital, după ce a fost resuscitat.

Jandarmii care asigurau măsurile de ordine în clădirea Palatului de Justiţie din Iaşi au observat pe holurile instituţiei un bărbat căruia i s-a făcut brusc rău şi a căzut. Unul dintre jandarmi a început manevrele de resuscitare, timp în care a fost apelat şi numărul de urgenţă 112.

Acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, iar procedura de resuscitare a continuat. Bărbatul şi-a revenit, fiind transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.