Un copil în vârstă de 2 ani care fusese dat dispărut de către familia sa, vineri printr-un apel la 112, în jurul orei 18.00, a fost găsit de către un jandarm şi un poliţist pe un câmp de la marginea oraşului Ţăndărei, judeţul Ialomiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mama copilului a explicat că acesta se juca în curtea locuinţei din oraşul Ţăndărei, împreună cu alţi copii, iar la un moment dat, ieşind din casă pentru a-l verifica, a observat ca cel mic dispăruse. Femeia a încercat să îl găsească, însă fără rezultat, potrivit comunicatului de presă al Jandarmeriei Ialomiţa.
 
„O patrulă formată dintr-un jandarm şi un poliţist a pornit în căutarea acestuia. Fiind întuneric, căutările au fost îngreunate, însă după doar 20 de minute copilul a fost găsit în apropierea locuinţei. Acesta se afla într-o zonă cu vegetaţie uscată de pe un teren extravilan, ascuns pe burtă, speriat, dar teafăr. La vederea luminilor de la lanternele echipajului, acesta a început să plângă, fiind preluat ulterior de familie”, mai precizează sursa citată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.