Două femei de 23 şi 39 de ani şi un bărbat de 33 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii tribunalului Ialomiţa pentru trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Ialomiţa cele trei persoane sunt acuzate că ar fi recrutat, adăpostit şi transportat, în mai multe localităţi din ţară o minoră de 15 ani cu scopul de a o explotat  prin practicarea prostituţiei.
 
Astfel, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomiţa, au efectuat două percheziţii, la domiciliile din Feteşti şi Borduşani a unor persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism şi act sexual cu un minor în formă continuată.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, trei telefoane mobile, o ţigaretă, despre care există suspiciunea că ar conţine substanţe psihotrope, precum şi un laptop.
 
Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.
 
Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.