Patru elevi şi două cadre didactice din judeţul Ialomiţa au fost confirmate cu infecţie cu noul coronavirus, iar şapte clase, între care una de grădiniţă, au activitatea suspendată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Ialomiţa, Steluţa Mirea, patru elevi au fost epistaţi cu coronavirus şi s-a stabilit că ei au luat virusul în vacanţa de dinaintea debutului celui de-al doilea semestru, şi nu la cursuri.

În cazul lor, şi părinţii sunt pozitivi la coronavirus.

De asemenea, două cadre didactice, o învăţătoare şi o educatoare, au fost depistate cu coronavirus, de la debutul celui de-al doilea semestru, când copiii au revenit în bănci.

"Avem 7 clase, de şcoli gimnaziale iar una de grădiniţă, cu cursuri suspendate din cauza cazurilor de coronavirus apărute. O doamnă învăţătoare e în izolare, dar copiii de la clasă vin la şcoală, locul ei este suplinit de o colegă. Într-un alt caz, o doamnă profesoară a avut toată săptămâna ore la gimnaziu, astfel că DSP Ialomiţa şi conducerea şcolii au decis suspendarea cursurilor pentru 14 zile", a declarat şeful ISJ Ialomiţa, Steluţa Mitrea.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.