Consiliul Judeţean Galaţi va construi un heliport medical cu sistem de aterizare pe timp de noapte, în urma unei investiţii estimate la peste 27,6 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, două asocieri de firme au depus oferte la licitaţia organizată pentru construirea heliportului medical care va fi amplasat în curtea spitalului.  

”Heliportul, care va avea aproape 600 de mp, va fi construit pe acoperişul parcării supraetajate de la Spitalul Judeţean, iar conexiunea cu noua Unitate de Primiri Urgenţe se va realiza prin intermediul unei pasarele şi a lifturilor exterioare. Această investiţie prevede şi extinderea parcării supraetajate din curtea Spitalului Judeţean cu încă un etaj, adică cu peste 4100 de mp, ceea ce înseamnă că vor fi amenajate alte 151 de noi locuri de parcare”, a scris, miercuri, pe Facebook, Costel Fotea.  

Potrivit acestuia, ofertele sunt evaluate din punct de vedere tehnic.  

Ulterior, vor fi realizate şi celelalte proceduri pentru desemnarea unui câştigător.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.