Guvernul aprobă, miercuri, un proiect de hotărâre pentru aprobarea Strategiei naţionale privind incluziunea socială şi reducerea sărăciei pentru perioada 2022-2027 şi a Planului de acţiune pentru perioada 2022-2027, a anunţat Nicolae Ciucă. Premierul a adăugat că va fi aprobată, în acest scop, o finanţare de 161 milioane lei, iar obiectul este reducerea numărului persoanelor expuse riscului excluziunii sociale şi sărăciei cu cel puţin 7% până în anul 2027.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În şedinţa de Guvern de astăzi vom lua decizii pe mai multe domenii. Unul dintre ele e domeniul social. Aici aprobăm o finanţare de 161 milioane lei pentru înfiinţarea a 100 de centre de servicii sociale destinate vârstnicilor şi, de asemenea, vom aproba documentul strategic privind incluziunea socială şi reducerea sărăciei pentru perioada 2022-2027. Este un obiectiv prin care ne propunem să reducem numărul persoanelor expuse riscului sărăciei sau excluziunii sociale cu cel puţin 7% până în 2027”, a afirmat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de miercuri a Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.