Guvenul a aprobat, în şedinţade miercuri, primirea unei donaţii de la compania Lockheed Martin Overseas, în valoare de peste 564.000 de dolari. Donaţia constă în echipamente şi dispozitive de testare, seturi de cabluri EASAT pentru reparaţii, precum şi pachete de sprijin logistic pentru radarele de tip TPS-79(R).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, o Hotărâre de Guvern privind acceptarea de către statul român a donaţiei unor bunuri mobile, ca operaţiune compensatorie, din partea companiei Lockheed Martin Overseas, LLC şi darea în administrarea Ministerului Apărării Naţionale a acestor bunuri 

”Executivul a adoptat actul normativ prin care statul român, prin Ministerul Apărării Naţionale, acceptă donaţia unor bunuri mobile cu valoarea totală de piaţă de 564.137 USD, ca operaţiune compensatorie, din partea companiei Lockheed Martin Overseas, LLC. Donaţia constă în echipamente şi dispozitive de testare, seturi de cabluri EASAT pentru reparaţii, precum şi pachete de sprijin logistic pentru radarele de tip TPS-79(R) pe poziţia de instalare”, a transmis, miercuri seară, Guvernul, într-un comunicat de presă.  

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Brigada 76 Cercetare, Supraveghere şi Recunoaştere Moara Vlăsiei, subordonată Statului Major al forţelor Aeriene, va îndeplini formalităţile de acceptare a donaţiilor în numele statului român. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.