Executivul a adoptat, joi, o hotărâre de Guvern privind reorganizarea unor structuri din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative. Documentul prevede reorganizarea Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi preluarea prin fuziune a Institutului de Studii pentru Ordine Publică (Institut).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” va prelua personalul şi patrimoniul Institutului, prevederile bugetare şi execuţia bugetară pe anul 2023, precum şi activitatea Institutului, mai arată comunicatul de presă al Guvernului.

Institutul va deveni structură fără personalitate juridică în cadrul Academiei urmând a îndeplini atribuţii precum: desfăşurarea de activităţi de formare profesională continuă a personalului Ministerului Afacerilor Interne, elaborarea de studii şi analize în domeniul ordinii publice, asigurarea formării manageriale în MAI, mai indică sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.