Grupul Superbet acordă sprijin în valoare de 265.000 de euro pentru refugiaţii din România şi Polonia. În România, ajutorul va consta în cazare, alimente şi asistenţă medicală timp de o lună pentru un număr de minim 100 de refugiaţi. De asemenea, 800 de telefoane dotate cu cartele SIM pre-încărcate cu opţiuni dedicate comunicării către Ucraina vor fi oferite celor care intră în ţară. În cazul Poloniei, banii vor merge către un ONG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În contextul crizei umanitare din Ucraina, care a dus deja la peste jumătate de milion de refugiaţi, majoritatea ajunşi în Polonia şi în România, Grupul Superbet vrea să fie alături de ucraineni, în momentele dramatice pe care le traversează. Astfel, grupul va acorda sprijin în valoare de 265.000 de euro pentru refugiatii din România şi Polonia", anunţă Superbet.

În ţara noastră, sprijinul va fi acordat sub formă de cazare, alimente şi asistenţă medicala timp de o lună pentru un număr de minim 100 de refugiaţi. De asemenea, 800 de telefoane dotate cu cartele SIM pre-încărcate cu opţiuni dedicate comunicării către Ucraina vor fi oferite celor care intră în ţară.

În Polonia, unde grupul activează din 2017, Superbet va contribui semnificativ financiar către un ONG umanitar implicat activ în criza curentă.

„Am fost mişcaţi de solidaritatea şi de empatia românilor şi polonezilor în mijlocul celei mai grave crize umanitare pe care o traversăm, cauzată de războiul din Ucraina. Angajaţii şi managementul grupului Superbet se implică şi contribuie la ajutorul de care semenii noştri au nevoie acum şi în perioada care va urma. Simţim o nevoie puternică de a multiplica efortul tuturor de până acum, menit să-i ajute şi protejeze pe toţi cei care sunt nevoiţi să se refugieze în România, Polonia sau în alte ţări din vecinătate”, a declarat Augusta Dragic, cofondator şi preşedinta Fundaţiei Superbet, prin care grupul Superbet derulează acţiunile sale de CSR.

În România şi în Polonia, ţări implicate activ în această criză umanitară, Grupul Superbet are operaţiuni extinse ca număr de angajaţi şi ca cifră de afaceri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.