Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că miercuri, în ţară, sunt disponibile pentru pacienţii cu COVID 53 de paturi libere de ATI, din care 6 în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În data de 24 noiembrie 2021, conform datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există 1.699 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19.  În Bucureşti sunt avizate de DSP 398 paturi de ATI pentru pacienţii de COVID-19. De asemenea, la nivel naţional există o rezervă operaţională de 114 paturi ATI destinate pacienţilor de COVID-19. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale. ", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
 
1.380 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii ţări.
 
”La  nivel naţional, la acest moment sunt disponibile 53 paturi  libere de ATI, 6 în Bucureşti, 3 în judeţul Argeş, 1 în judeţul Bihor, 1 în judeţul Braşov, 14 în judeţul Constanta, 2 în judeţul Dolj, 2 în judeţul Galaţi, 3 în judeţul Gorj, 2 în judeţul Harghita, 2 în judeţul Hunedoara, 2 în judeţul Iaşi, 2 în judeţul Maramureş , 3 în judeţul Sălaj, 3 în judeţul Sibiu, 1 în judeţul Timiş, 6 în judeţul Vaslui, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiţii medicale care sunt şi confirmate cu SARS-COV-2.", a precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.