Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a declarat, întrebată într-o conferinţă de presă susţinută duminică la Câmpulung Muscel despre faptul că tată fetei ucise în accidentul rutier din 2 Mai nu a fost anunţat de poliţişti despre decesul fiicei lui, că nu se poate pronunţa pe ceea ce este în gestiunea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), însă „la cum ştiu că funcţionează Poliţia Română sunt convinsă că a fost informată familia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă rog să îmi permiteţi să nu mă pronunţ pe ce este în gestiunea Ministerului de Interne, însă la cum ştiu că funcţionează Poliţia Română sunt convinsă că a fost informată familia”, a explicat Alina Gorghiu, întrebată despre faptul că tatăl fetei ucise în accidentul rutier din 2 Mai a acuzat că poliţiştii nu i-au anunţat cu privire la decesul acesteia şi a trebuit să afle de la pompele funebre.

Ministrul Justiţiei a mai spus că „nu poţi să îi informezi pe toţi, dar sunt convinsă că demersurile procedurale au fost făcute şi sunt convinsă că detaliile vor fi furnizate de către colegii din Ministerul de Interne”.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a reacţionat după ce tatăl fetei care a murit în accidentul de sâmbătă dimineaţă, de la 2 Mai, a declarat că nu a fost anunţat de poliţie despre ce s-a întâmplat cu copilul său şi a transmis că verişorul fetei a vorbit la telefon cu mama tinerei decedate, în prezenţa unui ofiţer de poliţie rutieră.

De asemenea, IPJ Constanţa a precizat că nu au fost găsite nici datele de contact ale familiei tânărului care a murit în acelaşi accident de poliţiştii aflaţi la evenimentul rutier şi a fost solicitat sprijinul poliţiştilor de la IPJ Ilfov, care au anunţat-o, după finalizarea cercetării la faţa locului.

Şoferul în vârstă de 19 ani a fost omorât doi tineri în accidentul de la 2 Mai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, de Judecătoria Mangalia. Decizia nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.