Trei autovehicule au ars, marţi seară, în urma unui incendiu izbucnit într-o parcare din Galaţi, situată în cartuierul Micro 40. Flăcările au pornit de la unul dintre autovehicule şi s-au extins rapid la alte două maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentaţilor ISU Galaţi au ars 3 autovehicule, două autoutilitare şi un autoturism Logan în proporţie de 100%.  Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au acţionat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Cauza declanşării incendiului este în curs de stabilire.
 
Cauza incendiului este în curs de stabilire la anchetă participând şi criminaliştii de la IPJ Galaţi care fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru distrugere.
 
Aceştia au ridicat probe de la faţa locului şi urmează să fie vizionate imaginile surprinse de camerele video de supraveghere din zonă, care ar putea lămuri cauza izbucnirii incendiului.
 
Foto: ISU Galaţi
Foto: ISU Galaţi
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.