O lebădă rănită care a rămas blocată, între crengi, pe râul Prut, în apropierea localităţii gălăţene Şiviţa, a fost eliberată, vineri, în urma unei intervenţii a pompierilor care au transportat-o la Grădina Zoo pentru a primi îngrijiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că vineri un pescar a sunat la 112 şi a anunţat că o lebădă este prinsă între nişte crengi pe râul Prut, în apropierea localităţii Şiviţa.

 "Lebăda era prinsă între crengi şi se rotea. Un echipaj ISU cu o barcă pneumatică împreună cu voluntari au ajuns la lebăda care era rănită, reuşind să o scoată dintre crengi", a spus Chiriţă.   

FOTO: ISU Galaţi
FOTO: ISU Galaţi

Lebăda era rănită, astfel că pompierii au decis să o transporte la Grădina Zoologică pentru a primi îngrijiri din partea unui medic veterinar.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.