Compania Chronolink, importator exclusiv al brandului Rolex în România, a oferit o donaţie de 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale, în valoare de 156 000 lei (fără TVA). Testele sunt din Belgia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au ajuns în ţară cele 6.000 de teste rapide pentru cadrele medicale din spitalele bucureştene, oferite de Compania Chronolink, în semn de preţuire faţă de efortul cadrelor medicale aflate în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus. Testele sunt din Belgia şi determină prezenţa antigenului SARS-Cov- 2 prin exudat nazal şi faringian, deci sunt sigure. Acest tip de teste rapide este foarte util în această perioadă, pentru că poate determina, cu mare precizie, prezenţa unei infecţii active în corp. (...) Dorim să mulţumim, în numele medicilor, al asistenţilor medicali şi al tuturor celor aflaţi acum la datorie în spitale, companiei Chronolink şi celorlalte sute de firme şi persoane fizice care au ales să se implice şi să ajute în această perioadă dificilă”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, această donaţie de teste se adaugă miilor de teste achiziţionate deja de către Primăria Capitalei, prin ASSMB.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.