Femeia diagnosticată cu eventraţie la Spitalul din Târgu Jiu, dar care era de fapt însărcinată în nouă luni, afirmă că nici ea nu a ştiu despre sarcină, întrucât lua pastile anticoncepţionale şi a avut menstruaţie în acest timp. Ea povesteşte că a rămas şocată când s-a trezit după operaţie şi i s-a spus că a născut o fetiţă. ”Eu am zis: nu, am două fetiţe, nu înţelegeam ce... a zis că am născut o fetiţă. Am rămas şocată, impresionată, cum să am o fetiţă, că eu tot ziceam că am două, nu realizam. Eu am două fetiţe gemene acasă”, explică ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a povestit că nu a ştiut că era însărcinată, mai ales în condiţiile în care a avut menstruaţie până luna trecută şi lua anticoncepţionale.

Ea a spus că a mers la medic pentru că avea ”o gâlcă la buric” şi voia să afle dacă trebuie operată. După ce a fost văzută de un medic, acesta a decis că trebuie să rămână internată.

Marţi, medicul a decis să o opereze.

”Când m-am trezit, seara târziu, mi-au spus că am o fetiţă. Eu am zis: nu, am două fetiţe, nu înţelegeam ce... a zis că am născut o fetiţă. Am rămas şocată, impresionată, cum să am o fetiţă, că eu tot ziceam că am două, nu realizam. Eu am două fetiţe gemene acasă”, a afirmat femeia.

Ea a mai povestit că după ce şi-a revenit din şoc s-a bucurat şi le-a transmis mulţumiri cadrelor medicale.

Femeia a mai spus că numele fetiţei va fi ales de surorile ei.

Femeie care de fapt era însărcinată în luna a noua a fost diagnosticată cu eventraţie, la Spitalul din Târgu Jiu, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale. Femeia, în vârstă de 35 de ani, care nu ştia că este însărcinată şi s-a prezentat la spital acuzând dureri abdominale, a născut o fetiţă. Reprezentanţii spitalului au transmis că eventraţia era reală şi că operaţia era necesară, dar şi că femeia a declarat că nu este însărcinată şi că se află sub tratament cu anticoncepţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.