Vremea neaşteptat de rece pentru această perioadă a anului poate crea o stare neplăcută, dar, pentru că răul nu este făcut de om, trece repede, a declarat, pentru News.ro, dr. Cătălin Luca, expert psiholog, clinician principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu putem vorbi de probleme psihologice grave legate de aceste temperaturi mai scăzute decât era estimat sau de imaginile de iarnă de la munte. În schimb, putem vorbi de stări de indispoziţie, poate de nemulţumire", a adăugat psihologul clinician.

Mai mult decât atât, întrucât aceste fenomene nu sunt provocate de cineva anume, ci fac parte din ceea ce ne oferă natura, atunci starea de supărare este de scurtă durată, a mai spus Cătălin Luca. 

Meteorologii au emis, miercuri, mai multe avertizări cod portocaliu şi cod galben de vreme rece, vânt, ploi şi ninsori în mai multe judeţe din România, valabile până vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.