Executivul a aprobat, joi, memorandumul cu tema: Suplimentarea limitei de credite de angajament aprobate Serviciului de Protecţie şi Pază, în conformitate cu art. 49 alin. (4) din Legea nr. 500/2002, cu modificările şi completările ulterioare, pentru luna octombrie 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actul normativ prevede suplimentarea limitei de credite de angajament aprobate Serviciului de Protecţie şi Pază, pentru luna octombrie 2023, cu 3,73 milioane de lei, în vederea semnării contractelor de achiziţie publică, astfel încât să fie asigurată livrarea echipamentelor specifice până la finalul actualului exerciţiu bugetar, arată comunicatul de presă al Guvernului.

SPP este în stadiul de finalizare a două proceduri de achiziţie pentru dotarea cu echipamente specifice destinate creşterii nivelului de asigurare a protecţiei demnitarilor români şi străini aflaţi in responsabilitate, mai arată sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.