Cei şapte militari duşi la Spitalul Câmpulung în urma accidentului petrecut la Dâmbovicioara, unde un camion militar a căzut într-o prăpastie, vor fi transferaţi în această noapte la Spitalul Militar Central, a declarat secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Mircea Duşa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mircea Duşa, care se află la spitalul din Câmpulung, a spus, la Antena 3, că militarii urmează să fie preluaţi de ambulanţe pentru victime multiple şi aduşi în Capitală, la Spitalul Militar Central. El a precizat că ceilalţi doi militari răniţi, care se află la Spitalul Judeţean Braşov, au răni uşoare şi nu vor fi aduşi în Bucureşti.

Directorul Spitalului Câmpulung, Grigore Stănescu, a declarat că militarii aflaţi la această unitate medicală nu au leziuni care să le pună viaţa în pericol, toţi fiind conştienţi.

"Toţi sunt în stare stabilă, conştienţi, nu au leziuni care să le puna în pericol viaţa. Au leziuni ortopedice, nu au leziuni craniene sau la coloană",  a spus directorul Spitalului din Câmpulung.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.