Primarul general, Gabriela Firea, care şi-a delegat atribuţiile pentru 10 august, a postat pe Facebook fotografii de la Poliţia Locală, unde sunt urmărite pe monitoare pregătirile din Piaţa Victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Weekend plin de evenimente in Capitala! 17 la numar, sute de mii de persoane participante. Pe monitoarele Politiei Locale a Municipiului Bucuresti se observa, deja, pregatirile”, a scris Firea pe pagina sa de Facebook, postând şi fotografii.

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, vineri, după ce a fost criticată că şi-a delegat atribuţiile pentru 10 august, că este în Capitală şi va lucra sâmbătă, dar afirmă că sunt 17 evenimente programate, iar delegarea s-a făcut pentru ”alte măsuri legale”. ”Nu fug de răspundere, aşa cum nu am făcut-o niciodată”, a transmis Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.